20.

Mozzarella, ventricina (sterk italiensk salami), rå buffalo mozzarella, semitørkede tomater, fersk oregano
Allergener: gluten, melk, sulfit

Tradizionale:

225,-

In Pala:

525,-
En tynn, sprø bunn med smeltet mozzarella, toppet med krydret ventricina-salami, kremet buffalo mozzarella og semitørkede tomater. Frisk oregano setter prikken over i-en for en balansert og aromatisk opplevelse.

På Spianata-pizzaen kombinerer vi ventricina med buffalo mozzarella og semitørkede tomater for en fyldig og smakspakket opplevelse.

Ventricina er en krydret salami fra Sør-Italia, laget av svinekjøtt, chili, og paprika, og tørket i flere måneder. Den er mindre kjent enn spianata, men gir en tydelig pepperaktig og røkt smak.

Artikler

Pizza Byåsen – nå finner du Pizzapizza på Byåsen i Trondheim

Pizzasaus – Rå tomatsaus fra boks – slik får du den rene smaken