12.

Tomatsaus, Guanciale (italiensk speket svinekjake), Pecorino (italiensk ost), løk, sort pepper
Allergener: gluten, melk, sulfit

Tradizionale:

219,-

In Pala:

515,-
En tynn, sprø bunn med fyldig tomatsaus, toppet med smaksrik guanciale, aromatisk løk og fyldig Pecorino.

Amatrice-pizzaen henter navnet fra byen Amatrice i Lazio, kjent for retten «amatriciana». Hos Pizzapizza bruker vi tomatsaus, guanciale, pecorino og løk – en smakskombinasjon med sterke røtter i italiensk mattradisjon.

Pecorino Romano er en hard, saltet ost laget av sauemelk. Den brukes revet og gir en tydelig, salt og litt skarp smak som komplementerer fettholdige ingredienser som guanciale.

Artikler

Pizza Byåsen – nå finner du Pizzapizza på Byåsen i Trondheim

Pizzasaus – Rå tomatsaus fra boks – slik får du den rene smaken